Få en indbydende og brugervenlig webshop

som er målrettet din målgruppe.

1. Indledende samtale

Vi afholder en uforpligtende samtale, hvor at vi fastlægger din målgruppe, samt hvordan vi kan opnå online succes med din webshop.

2. Design & udvikling

I samarbejde med dig udarbejder vi et moderne og målrettet webdesign som vi derefter udvikler og tester.

3. Levering

Efter godkendelse af webshoppen leverer vi det endelige resultat, og hjælper dig efterfølgende med bedst muligt at opnå online succes.

Komplet webshopløsning

Moderne og brugervenlig webshop baseret på WordPress.

Kom i gang med at sælge på nettet, med en moderne og professionel webshop opbygget i WordPress med WooCommerce.

Du får et mobilvenligt design som er tilpasset din målgruppe, og et system hvor det er let at administrere produkter, ordre og kategorier.

Derudover får du en webshop som er fyldt med muligheder og funktioner. Blandt andet integration med store brands som Dinero, MobilePay, GLS, PostNord og mange flere.

Redigering

Alle vores webshopløsninger er opbygget i WordPress, så det er altid nemt at redigere dine produkter, kategorier og sideindhold.

Design

Alle vores designs er udarbejdet til at kunne fungere på alle enheder. Vi bruger lang tid på mobilvenlighed, da 52% af internet traffikken kommer derfra.

Hosting

Vi tilbyder en drift- og hostingaftale til din WordPress webshopløsning, med højoppetid og en formidabel hastighed.

Support

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefonisk, hvis du har brug for hjælp – vi yder kundeservice både i hverdage og weekender.

Mød vores glade kunder!

Og husk – du kan blive den næste!

NEM A/S indgik en aftale med Codafweb omkring vores hjemmeside. Aftalen er bestående af nyt design, løbende vedligeholdelse og system til brugte maskiner. Codafweb arbejder stadig til dags dato dedikeret, effektivt, kreativt og selvstændigt med opgaverne og kommer gerne med gode ideer for forsat udvikling af hjemmesiden. Skal I have ny leverandør af hjemmeside, kan vi uden forbehold anbefale Codafweb.

Jesper NørgaardSalgschef | NEM A/S

Codafweb har leveret os en komplet webshop løsning med tilhørende drift- og hostingaftale. Det var vigtigt for os at slutproduktet skulle være skalerbart, grundet vores enorme kundetilgang, samt let for os at administrere i hverdagen. Løsningen har i sin helhed levet op til disse krav, og har gavnet vores virksomhed enormt. Derudover har deres hostingløsning specielt gavnet os i travle tider som black friday, hvor vi endnu ikke har oplevet nogen form for nedetid som er yderst kritisk for os.

Stefan BargisenAdm. direktør | FrogSystems ApS

Usites har benyttet Codafweb til sparring samt udarbejdelse af grafik og identitet. Vi er yderst tilfredse med det leverede produkt, og deres innovative fremgangsmåde ift. produktudvikling og rådgivning har været til stor gavn for slutproduktet. Jeg kan bestemt anbefale Codafweb til andre erhvervsdrivende som skal have udarbejdet digitale produkter.

Mathias LyngbergAdm. direktør | Usites

Skal vi samarbejde?

Lad os tage en uforpligtende samtale angående dit projekt.

Bliv kontaktet